Banner

Hoe u bloemen online kunt bezorgen

bloemen bezorgen

Hoe u bloemen online kunt bezorgen

Of het nu voor een verjaardag is of om uw medeleven te betuigen, u kunt eenvoudig bloemen versturen via online bezorgdiensten. Een professionele bloemist maakt een arrangement dat bij u past en bezorgt het bij de ontvanger thuis of op kantoor. Sommige onlinediensten bieden landelijke en internationale bezorging.

Als u op bloemen wilt besparen, zoekt u naar een service waarmee u een prijsklasse kunt selecteren of kunt filteren op bloemtype om eerst de goedkopere opties te zien. Houd ook rekening met de container waarin u uw boeket wilt plaatsen; grotere bloemen zoals zonnebloemen hebben een hoge vaas nodig om ze rechtop te houden, terwijl sierlijke bloesems misschien worden overweldigd door een groter vat.

Nog een tip: als de persoon die uw bloem bezorgt zijn uiterste best doet, overweeg dan een kleine fooi. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een koerier u helpt een onhandige doos meerdere trappen op te dragen, of dat hij in de winter over ijskoude wegen heeft gereden beste bloemen bezorgen. Volgens etiquette-expert Bowman is een paar dollar wel gepast voor dit soort bijzondere omstandigheden.

Als u eigenaar bent van een bloemenwinkel, kunt u lezen hoe u uw bedrijf kunt laten vermelden op DoorDash, dat lokale bloemenbezorging aanbiedt in meer dan twintig steden in de VS. Als partner heeft u toegang tot een exclusief dashboard waar u uw voorraad kunt beheren, uw bestellingen kunt bekijken en met klanten kunt communiceren. U kunt ook uw samengestelde selectie bloemstukken en gastronomische cadeaus posten om nieuwe klanten te verleiden. DoorDash is gratis toegankelijk voor retailers en biedt een transparant prijsmodel.

Klik hier: Wy Bloemisten